Bli medlem du också!

För att bli medlem fyller du i namn, personnummer och adress på ett inbetalningskort och skriver "ny medlem". Skicka till klubbens bankgiro som är 633-3819.

Medlemsavgiften för 2016 är:
- Enskild medlem 200 kr
- Familj 300 kr

OBS! Fyll i namn och personnummer på samtliga familjemedlemmar.

Hitta hit

Från McDonalds som ligger utmed riksväg 40 i Kinna kör du mot Borås ca 1,5km. Sväng vänster mot Kinnahult. Efter 0,8 km passerar du järnvägen, tag sedan första höger efter ytterligare 200m. Följ Backagårdsgatan, efter 1,3 km tar du sedan vänster på Horndalsvägen. Följ denna väg ca 800 m, när du passerat en fotbollsplan ser du vår klubbstuga i skogsbrynet.

Organisationsöversikt för
Kinna MK - Motorcykel och Snöskoter

Idrottens organisation består av Riksidrottsförbundet, distriktidrottsförbunden (DF), specialidrottsförbunden (SF), specialidrottsdistriktsförbunden (SDF) och idrottsföreningarna.

Nedan kan du se var just din förening eller idrott hör hemma i strukturen och till vilket SF, SDF eller DF du tillhör. Du kan gå vidare till organisationerna genom att klicka på deras respektive länk.